Na Telefononi: +355 68 20 30 420

Anëtare të:

  • Albanian Bar Association,
  • The American Chamber of Commerce in Albania (Anëtar i Komitetit të Taksave dhe Ligjeve)
  • Associate of European Advocates,
  • Food Lawyers Networks (FLN),
  • Global Credit Solution Group (GCS). 
  • Cathay Associates

Lajmërime

30
Dec

LEGJISLACION NE FUSHEN DOGANORE

Më Shumë
28
Dec

Cathay Associates  është një rrjet global që mbledh studi

Më Shumë

Na Kontaktoni

  • Adresa: Rruga: “Ibrahim Rugova”, Sky Tower Business Center, Kati 10, Zyra 103, Albania
  • Tel: +355 68 20 30 420
  • Fax: +355 45 00 677
  • E-mail: info@bozolaw.al