Na Telefononi: +355 68 20 30 420

    You are here

    • You are here:
    • Home > Lajmërime & Cështje Ligjore

Lajmërime & Cështje Ligjore

BOTIMI 30/12 | DHJETOR | 2015 - NDRYSHIME LIGJORE

LEGJISLACION NE FUSHEN DOGANORE

Vendim i KM nr. 1089 date 28.12.2015 “Per miratimin dhe publikimin zyrtar te Nomenklatures se Kombinuar te Mallrave, 2016

Më Shumë

BOZO & Associates i bashkohet rrjetit global të këshillimit ligjor dhe të biznesit

Cathay Associates  është një rrjet global që mbledh studio ligjore të ndryshme, shërbimet tona ligjore dhe të biznesit mundësojnë lidhje të veçanta që mundësojnë rritje ndërkombëtare. Këshillimi ynë mund të shtrojë oportunitete të reja për biznesin tuaj shqiptar jashtë vendit.

Më Shumë

BOTIMI 23/12 | DHJETOR | 2015 - NDRYSHIME LIGJORE

SHTESA DHE NDRYSHIME Në KODIN E PUNëS Së REPUBLIKES SE SHQIPERISë

Më Shumë

BOTIMI 23/12 | DHJETOR | 2015 - NDRYSHIME LIGJORE

LEGJISLACION NE FUSHEN TATIMORE

Më Shumë

Pages