Na Telefononi: +355 68 20 30 420

Mbledhje Borxhi

Praktika jonë në këtë fushë mbulon gamën e plotë të transaksioneve, shërbimi i mbledhjes se borxheve ofrohet në Shqipëri dhe jashtë saj dhe kjo mundësohet edhe falë bashkëpunimit me partnerët tanë ndërkombëtar.

Ekipi ynë ka mbyllur me sukses shumë çështje të kësaj fushe për sektorë të ndryshëm, nga ai financiar, energjetik dhe deri në atë detar.

Praktikat tona përfshijnë:

  • Ne kryejmë gjithë hapat e mundshëm për mbledhjen e borxheve duke ndjekur gjithë procedurat gjyqësore.
  • Komunikim i drejtpërdrejtë me subjektet e interesuara.
  • Rregullimi i shlyerjeve të borxhit, paraqitje e propozimeve për shlyerje borxhi apo zgjidhje alternative të kompensimit.